۵۵۴
۰
۰

کلاس آموزش استحصال زهر زنبورعسل در شبکه شاک برگزار می‌شود

چهارشنبه 17 شهریور 1400/ ساعت 8 صبح
چهارشنبه 17 شهریور 1400/ ساعت 8 صبح
در راستای دانش‌افزایی زنبورداران و تداوم رهایی از تک‌محصولی، کلاس آموزش استحصال زهر زنبورعسل در بستر شبکه شاک با تدریس استاد تاج‌آبادی روز چهارشنبه 17 شهریور 1400 در ساعت 8 صبح برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صنعت زنبورداری ایران. وزارت جهاد کشاورزی در راستای انتقال دانش روز در گستره ملی بخش کشاورزی، اقدام به برگزاری ویدیو کنفرانس‌های تخصصی ترویجی در بستر شبکه دانش کشاورزی نموده است.

در این مسیر با همکاری موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و معاونت علمی و فناوری این وزارتخانه، در بستر شبکه شاک (شبکه دانش کشاورزی) سلسله مباحث آموزشی دنبال می‌شود.

در این راستا، معاونت امور دام و دفتر مجری طرح توسعه زنبورداری نیز این هفته در این شبکه دو برنامه آموزشی با حضور دکتر ناصر تاج‌آبادی ارائه داده است که اولین برنامه در آموزش تولید ژل رویال روز یکشنبه گذشته برگزار شد و چهارشنبه 17 شهریور نیز از ساعت 8 صبح به مدت 45 دقیقه در همین بستر آموزشی، آموزش استحصال زهر زنبورعسل با حضور دکتر تاج‌آبادی برگزار می‌شود.

زهر زنبورعسل که در سال‌های اخیر به همت صندوق حمایت از توسعه زنبورداری و همکاری با انستیتو واکسن و سرم‌سازی رازی به تحقیقات کاربردی خوبی رسیده است و این تفاهم سبب بومی‌سازی دانش استحصال «ملیتین» مهم‌ترین ماده مؤثره زهر زنبورعسل شده است، ظرفیت بسیار بالایی برای تولید ارزش‌افزوده، صادرات و توسعه بازار و صنایع ترکیبی دارد.

 

 

آموزش و بومی‌سازی و توسعه تولید انبوه زهر زنبور پتانسیل ایجاد یک انقلاب اقتصادی در صنعت زنبورداری ایران را دارد و قطعاً توسعه برداشت آن به ثروت آفرینی ملی، اشتغال‌زایی و نجات معیشت زنبورداران از مشکلات موجود کمک بسیار مؤثری خواهد کرد.

به گزارش عسلنا، در شاخه‌های دیگر صنعت کشاورزی نیز در همین روز با حضور مهندس هوشنگ لطف الهیان، دوره پسماند تقطیری غلات (DDGS) در تغذیه طیور از ساعت 9 و نیم صبح در این شبکه آموزش داده می‌شود. همچنین پس‌ازاین کلاس استاد شریف روحانی مبحث بهداشت و پیشگیری از بیماری‌های آبزی «تیلاپیا» را از ساعت 11 صبح تدریس می‌کند.

این دوره‌های آموزشی از طریق ورود به شبکه شاک (shak.iate.ir) و ورود به آیکون میهمان (vc.areeo.ac.ir/ch/iatech1) مقدور است.

۰
۰
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید