۶۹۸
۱
۰

خشکسالی و شرایط نامساعد جوی ؛ تولید عسل در مهریز یزد را تا 40 درصد کاهش داد

خشکسالی و شرایط نامساعد جوی ؛ تولید عسل در مهریز یزد را تا 40 درصد کاهش داد
مدیر جهاد کشاورزی مهریز گفت: امسال برداشت عسل در این شهرستان ۴۰ درصد نسبت به پارسال کاهش دارد که دلیل آن تداوم خشکسالی، طوفان و شرایط نامساعد جوی بوده است.

به گزارش عسلنا، به نقل از ایرنا، یحیی شفیعی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بروز مشکلات مختلف به خصوص گرمازدگی و سایر موارد در اکثر سال‌ها موجب ضرر و زیان و افت برداشت عسل در شهرستان می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه هفت هزار کلنی زنبور با ۱۳۰ بهره‌بردار عسل در این شهرستان وجود دارد پیش‌بینی کرد امسال با وجود مشکلات بیش از ۲۰ تن عسل طبیعی از زنبورستان‌های مهریز برداشت شود.

این مسئول ادامه داد: حدود ۷۰ درصد عسل مهریز به علت کیفیت خوب به سایر استان‌ها صادر می‌شود و شهرستان به لحاظ تولید عسل و تعداد زنبوردار رتبه دوم را در استان به خود اختصاص داده است.

شفیعی بیان کرد: علاوه بر تداوم خشکسالی و آفات، زنبورداران شهرستان با مشکلاتی مانند گرانی شکر، افزایش قیمت موم و لوازم مربوطه مواجه هستند که باید برای بهره‌وری بیشتر همکاری صورت گیرد .

 

 

برداشت عسل طبیعی در شهرستان مهریز همه ساله از تیرماه آغاز و تا حدود نیمه مردادماه ادامه دارد.

اراضی کشاورزی مهریز ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است که حدود ۱۵ هزار بهره بردار در کاشت، داشت و برداشت محصولات باغی و زارعی در این شهرستان فعالیت دارند که ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی مهریز باغی و بقیه زراعی است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار د

۱
۰
منبع ایرنا
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید