۶۷۵
۱
۰

زنبوردار نیکوکار زرندی 1000 شیشه عسل به نیازمندان اهدا کرد

در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا
در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا
یک جوان نیکوکار زرندی در راستای پیشگیری از ابتلای جامعه به ویروس کرونا، 500 کیلوگرم عسل را در قالب 1000 شیشه نیم کیلویی برای اهدا به نیازمندان در اختیار سازمان بهزیستی قرارداد.

اخبار زنبورداری کرمان - به گزارش پایگاه خبری صنعت زنبورداری ایران، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امیرابراهیمی رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند ضمن قدردانی از اقدام خداپسندانه و ارزشمند داوود یزدانی جوان نیک‌اندیش زرندی باهدف پیشگیری از انتقال ویروس کرونا گفت: ۵۰۰ کیلوگرم عسل اهدایی به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال در قالب ۱۰۰۰ ظرف نیم کیلویی بسته‌بندی‌شده و به‌تدریج در اختیار جامعه هدف این اداره قرار می‌گیرد.

او گفت: درحالی‌که متأسفانه شماری از افراد با گران‌فروشی ماسک و ... به دنبال سودجویی هستند، افرادی هم هستند، همانند آقای یزدانی اقدام خداپسندانه و ستودنی را انجام می‌دهند.

به گزارش عسلنا، داوود یزدانی شهروند زرندی در یک اقدام خداپسندانه و خیرخواهانه نظر به اینکه شیوع ویروس کرونا، ذهن بسیاری از افراد را درگیر کرده است باهدف تقویت سیستم ایمنی بدن جامعه هدف بهزیستی شهرستان زرند ۵۰۰ کیلوگرم عسل طبیعی به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال به بهزیستی شهرستان زرند اهدا کرد.

او افزود: تصمیم گرفتم مقدار ۵۰۰ کیلوگرم عسل طبیعی تولیدشده را به قشر محروم جامعه اهدا نمایم و سهم کوچکی در خدمت به این خانواده‌های بی‌بضاعت داشته باشم.

 

 

۱
۰
منبع https://www.yjc.ir/00UTCD
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید