۹۸۶
۲
۰

برداشت بیش از 10 تن عسل در تفتان سیستان و بلوچستان

برداشت بیش از 10 تن عسل در تفتان سیستان و بلوچستان
مدیر جهاد کشاورزی تفتان در جنوب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این شهرستان دارای ۴۰ زنبورستان و بیش‌از یک‌هزار و ۹۰۰ کلنی زنبور عسل است گفت: میزان تولید عسل در این شهرستان به بیش‌از۱۰ تن در سال رسیده است.

به گزارش عسلنا ، به نقل از خبرگزاری ایرنا، فضل‌الله کردی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ارتفاع بالا از سطح دریا، وجود بالاترین تنوع گونه‌ای گل و گیاهان دارویی در استان، تنوع بالای محصولات باغی و زراعی باعث شده بهترین نوع عسل با خاصیت دارویی در این شهرستان تولید شود.

وی با بیان اینکه ژل رویال به عنوان غذای اصلی ملکه‌های کلنی‌ها و موم نیز در کنار عسل تولید می‌شود افزود: عمده عسل تفتان در فصل بهار و از شهد و گرده پونه، آویشن، درمنه، گل‌ها و شکوفه‌های باغات و مزارع تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تفتان ادامه داد: افزایش تعداد کلنی‌ها، ارائه نهاده‌های حمایتی، اجرای دوره‌های آموزشی و ترویجی برای پرورش‌دهندگان زنبور عسل و آشنایی آن‌ها با دشمنان طبیعی و سایر عوامل مؤثر افزایش در تولید نقش مؤثری در ارتقای کمیت و کیفیت عسل تولیدی در منطقه داشته  است.

 

 

۲
۰
منبع ایرنا
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید