۷۰۸
۰
۰

فهرست عسل های غیرمجاز در اصفهان / اعلامی از سوی معاونت غذا و دارو

فهرست عسل های غیرمجاز در اصفهان /  اعلامی از سوی معاونت غذا و دارو
به دنبال مطالبه مستمر و پیگیر زنبورداران اصفهانی شاهد تشدید نظارت‌ها و جمع‌آوری شبه عسل‌های تقلبی از سطح بازار و مبادی عرضه در اصفهان هستیم که در این راستا ۶۴ مارک از این محصولات تقلبی به میزان ۴۰ تن، توسط مامورین فوریت های سلامت محیط اداره بهداشت شناسایی شده که در این گزارش معرفی می شوند.

به گزارش عسلنا، به نقل از بینا نیوز،  به دنبال مطالبه عمومی زنبورداران اصفهانی و تلاش در تحقق حذف شبه عسل‌های تقلبی موجود در بازار که ارتزاق هزاران زنبوردار کشور و سلامت عمومی جامعه را تهدید می‌کنند، پس از جلسات متعدد نمایندگان زنبورداران با نهادهای متولی از جمله، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، بهداشت محیط، تعزیرات و سازمان استاندارد، در روزهای اخیر نظارت بر بازار و مقابله با محصولات تقلبی به‌شدت تشدید شده و کارشناسان سازمان غذا و دارو و اداره کل بهداشت محیط اصفهان جمع‌آوری این محصولات را به شکل جدی از فروشگاه‌های بزرگ و مبادی انبارداری استان اصفهان آغاز کردند.

 زنبورداران اصفهانی به‌عنوان پیشتاز و آغازگر این حرکت در کشور، با تجمع و اعتراض خواستار حذف این شبه عسل‌های تقلبی از بازار و برخورد و مجازات بسیار سخت‌گیرانه علیه متقلبین هستند. امیدواریم سایر استان‌ها و شهرستان‌های کشور نیز در راستای اعتلای عسل طبیعی و شفابخش و رسیدن به تعریف قرآنی عسل به این نهضت بپیوندند.

جمع‌آوری ۴۰ تن محصولات تقلبی با عنوان عسل از بازار اصفهان

در این پیوند، معاون فنی مرکز بهداشت اصفهان اعلام کرد: طرح تشدید نمونه‌برداری و بازرسی‌های کارشناسان مرکز بهداشت در سطح عرضه فروشگاهی عسل آغاز شده و در این راستا در مرحله اول فرآورده‌هایی که دارای نام تجاری یا شماره پروانه بهداشت جعلی است یا مجوز بهداشتی آنها باطل شده از مبادی فروشگاهی و عرضه اصفهان جمع‌آوری می‌شود.

علی پارسا با اشاره به اینکه فهرست فرآورده‌های عسل تقلبی و غیرمجاز به دستگاه‌های اجرایی مربوطه در استان اصفهان گزارش شده است، اظهار کرد: برخوردهای لازم با عوامل تولید و توزیع این مواد غذایی غیرمجاز توسط دستگاه‌های نظارتی و قضایی صورت می‌گیرد.

 

 

 وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ نمونه‌برداری از فرآورده‌های عسل عرضه شده در بازار از ابتدای امسال تاکنون انجام شده است، گفت: ۸۵ پرونده مربوط به متخلفان در این زمینه به مراجع قضایی ارجاع و نزدیک به ۴۰ هزار کیلوگرم عسل تقلبی و غیرمجاز معدوم شده است.

معاون فنی مرکز بهداشت اصفهان خاطرنشان کرد: جلسه‌هایی با مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط مانند جهاد کشاورزی، دامپزشکی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در باره ساماندهی تولید و عرضه عسل برگزار شده است.

اسامی ۶۴ مورد شبه عسل تقلبی جمع آوری شده از بازار اصفهان

به گزارش عسلنا، به نقل از بینا نیوز، بنا بر تحقیقات بازرسین سازمان غذا و دارو و اداره کل بهداشت محیط استان اصفهان در ۹ ماه گذشته ۶۴ فرآورده غیرِ مُجاز و تقلبی به عنوان عسل با بِرندهای مختلف در استان اصفهان شناسایی و جمع آوری شده که اسامی آنها به شرح زیر است.

شایان‌ذکر است فایل ضمیمه خبر نیز مشخصات دقیق و دلایل غیرمجاز بودن این شبه برندهای عسل توضیح داده شده است. عمده این محصولات نام و نشان‌ها و شماره‌های جعلی مجوز یا جعل علامت استاندارد و سیب سلامت را داشته‌اند.

نام‌های تجاری آروا، آوران خوانسار، آذین خوانسار، آذر بال، آروین خوانسار، آنیل خوانسار،آرمیتا، الوند، بهدیس خوانسار، بهونه، بهار گل خوانسار، تمندر، جوشیر، حقیقت، کوهرنگ حقیقت ، دراپ، گل بهار، تیسا، گل گلبرگ، نگین طلایی، هیمالیا، زرانوش خوانسار، زردشیر، سبحان خوانسار، شروه، شهد ناب خوانسار، شهد گلستان عسل، شیرین دشت، صفادشت خوانسار، طبیعت ، طوبی، عسل طبیعی سبلان، عسل خوانسار اصیل، عسل پدیده خوانسار، عسل ترگل، عسل تبسم بهار، عسل حاج حسن خوانسار، عسل بهدیس خوانسار، عسل شهد کوه خوانسار، کوشکی، کندو مهرداد آذربایجان، گل پسند خوانسار، گل بهار، قیصری، غرقاب، کوهستان بال، کوه یاران، گلزار خوانسار، گلستانه، گل‌پونه خوانسار، لبخند الله خوانسار، مومیا خوانسار، معصومی، معجون کوهستان ، ماهور خوانسار، مهرسانا، نوش هامون، ناب، نگار خوانسار، نگین خوانسار، نازگل خوانسار، یلدا و نوشیکا جزو محصولات غیرمجاز و تقلبی عسل در بازار شناخته شده است.

لازم به توضیح است اسامی مورد اشاره صرفاً در مورد فرآورده عسل بوده و امکان دارد نام‌های تجاری برای فرآورده‌های دیگر دارای اعتبار باشد ، همچنین متقلبین متأسفانه با سوءاستفاده از برند باکیفیت شهر خوانسار، بیشتر در خارج از این شهر این محصولات تقلبی را ساخته تا ذیل نام رفیع عسل طبیعی خوانسار که همواره برندی افتخارآمیز برای عسل ایرانی است، به فروش برسانند. باتوجه‌به اینکه امکان سوءاستفاده و جعل نام تجاری و شماره پروانه بهداشت ساخت وجود دارد و حتی ممکن است برند قانونی هم با این نام موجود باشد از خریداران خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام قانونی از سامانه ir.fdacrm استعلام کرده یا مجوزهای روی لیبل را راستی‌آزمایی کنند.

فهرست فرآورده‌های عسل تقلبی و غیر مجاز که در پایگاه اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منتشر شده است.

۰
۰
منبع بینا نیوز
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید