۷۹۰
۵
۰

سید محمد رضویان: دولت نباید محتاج مالیات گرفتن از محصولی شفابخش و درمانگر باشد

 پیش‌کسوت صنعت زنبورداری در نشست مشکلات زنبورداران
 پیش‌کسوت صنعت زنبورداری در نشست مشکلات زنبورداران
 استاد سید محمد رضویان، پیش‌کسوت صنعت زنبورداری با اظهار تأسف از تحمیل 9 درصد مالیات بر ارزش‌افزوده برای محصولات زنبورعسل گفت: با وجود این‌همه منابع سرشار، دولت نباید آن‌قدر درمانده شود که محتاج مالیات گرفتن از محصول شفابخش و درمانگر عسل باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صنعت زنبورداری ایران، جلسه هم‌افزایی پیگیری مشکلات زنبورداران با حضور فعالان صنفی، پیش‌کسوتان و جمعی از فعالان و دلسوزان زنبورداری شهر نجف‌آباد، با هماهنگی پایگاه خبری صنعت زنبورداری ایران، (پنج‌شنبه اول اردیبهشت 1401) با حضور «دکتر ابوالفضل ابوترابی» نماینده محترم مردم شهرستان‌های نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی، در دفتر ایشان برگزار شد.

«سید محمد رضویان» پیش‌کسوت صنعت زنبورداری در این دیدار، اظهار کرد: برای رضای خدا، 40 سال است که به همراه دوست و هم‌پیشه گرامی «آقای لسانی» در مسیر حل مشکلات زنبورداران، ده‌ها جلسه با همه وزرا و وکلا و مسئولین داشته‌ایم، ولی متأسفانه از مسئولین همت و تلاشی برای حل این مشکلات ندیدیم. 

چهره ماندگار زنبورداری ایران، گفت: نجف‌آباد، شهری مظلوم با مردمانی کم‌توقع، قانع و زحمتکش است که همواره مردمش در همه برهه‌ها، جان و مال خود را تقدیم حفاظت و حراست و پیشرفت کشور کردند و شایسته خدمات و امکاناتی بسیار بیشتر از حال حاضر هستند.

وی، ابراز کرد: با شرایط موجود ظلم بزرگی به زنبورداران زحمتکش تحمیل می‌شود و نباید کار دولت به جایی برسد که وابسته به 9 درصد اخذ مالیات از قشر تولیدکننده زحمتکشی مثل زنبوردار باشد و از محصول شفابخش قرآنی عسل هم مالیات بگیرد.

 

 

رضویان، افزود: کشور ما به جز مدیریت درست، هیچ چیزی کم ندارد که بخواهد از مشاغل ضعیف مالیات بگیرد، این‌همه معادن عظیم و نعمت‌های کلان خداوندی داریم و تنها در فریدون‌شهر ما بیش از 450 گونه گیاه دارویی رشد می‌کند و در این شرایط تحمیل هزینه بر اقشاری که هیچ زحمتی برای دولت ندارند، ناسپاسی و بی‌عدالتی است.

پیش‌کسوت زنبورداری کشور با اشاره به این مصرع که «عبادت به جز خدمت خلق نیست» از نماینده مردم نجف‌آباد خواستار رسیدگی جدی به بازگشت معافیت‌های زنبورداری و پیگیری دیگر مشکلات این قشر زحمتکش شد.

وی، تاکید کرد: زنبوردار چادرنشین در شرایطی سخت در کنار مار و عقرب در بیابان زندگی می‌کند تا یاریگر یک حشره الهی برای تولید محصولی شفابخش باشد و تقاضامندیم که حامی این قشر باشید و با هم‌افزایی نمایندگان دیگر استان‌های دارای صنعت زنبورداری، به پیگیری این مشکلات بپردازید چرا که زنبوردار حامی دیگری ندارد و با مشکلات تورم، سختی کار، عدم بیمه و حمایت و ده‌ها معضل دیگر دست‌وپنجه نرم می‌کند.

پیش‌کسوت صنعت زنبورداری در پایان از «دکتر ابوترابی» نماینده محترم نجف‌آباد تشکر و اذعان کرد: مجموعه «عسلنا» در سال‌های اخیر بسیار خالصانه و بی چشمداشت با دیدی کارشناسی در کشور حامی زنبوردار بوده است و سبب افتخار نجف‌آباد و استان اصفهان در کشور بوده و باید با هم‌افزایی با این افراد متخصص که شبانه‌روزی و دلسوزانه تلاش می‌کنند و شرایط خوبی را به وجود آوردند، تلاش کنیم تا در مسیر توسعه این صنعت، یکی‌یکی مشکلات و موانع را از پیش پای زنبوردار برداریم.

۵
۰
دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید